Veeam Cloud Connect vam omogućava da na lak način proširite infrastrukutru podrške za cloud.

Dobijate vašu VM(virtuelne mašine) podršku I replicirate je bez potrebe da izgradjujete I održavate standardnu inftrastrukturu. Veeam cloud konekcija pruža potpuno integrisanu, brzu I sigurnu podršku, repliciranje I obnovu od clouda.

Dodatno omogućava bezbednost. Korišćenjem usluge pomoću Veeamcloudebaslup možete imati dodatne nivoe sigurnost I ekstra zaštitnu mrežu postavljanjem dodatnih kopija van vaših bezbednosnih kopija virtuelnih mašina unutar 15min.

 

Veeam Cloud Connect

 

WAN Accelerators

 

Failover u svim delovima vašeg sajta

Pouzdan failover plan je ključan za vašu strategiju u slučaju havarije. Sa našom uslugom cloud Veea Cloud  Connect Disaster Recovery kao servisom, imate nekoliko opcija za failover.

Možete birati da uradite failover celog sistema pomoću vaše Veeam konzole podrške I replikacije ili sa mrežnog interfejsa kojem možete pristupiti preko web browsera ili smart telefona.

Možete čak I da selektujete da aktivirate delove vašeg sajta u našem servisu cloud Veeam Cloud Connect replication parcijalnom sajtu failover. Zatim možete aktivirati delove u vašoj sredini sa drugim delovima koji se mogu aktivirati.

Softverska distribucija je fleksibilan alat koji vam omogućava da jednostavno upravljate računarima organizacije koji su standardizovani ili nestandardizovani. Alat omogućava da jednostavno preuzmete kontrolu nad svim računarima u vašoj sredini bez obzira na operativni sistem, metodu instalacije, autorska prava, licence, sistemske zahteve, itd.