Anti-virus

Crypolocker

Velik problem današnjice je takozvani cryptolocker. Obično dobijete e-mail od PostNord ili slično a sam e-mail ne sadrži viruse I prolazi većinu e-mail sistema. Korisnik zatim klikne na link, I program se instalira na vašem računaru koji enkriptuje fajlove na vaš računar a moguće I na vaš disk, onedrive, droppbox, Google jedinicu. Većina korisnika nema drugi izbor nego da obave instalaciju na računaru I izgube one fajlove koji se enkriptuju. Postoje dva dobra načina da se ovo spreči. Prvi je da koristite antivirus program. Drugi je da se osigura da uvek postoji rezervna kopija sa nekom od naših onlajn usluga podrške. Radimo sa dve vodeće kompanije na svetu Kaspersky I Sophos.

Inovativna zaštita

GNS anti-virus radi I dosta više od samog prepoznavanja I prevencije neeljenih malware. Upravlja I blokira svako sumnjivo ponašanje I koristi nekoliko antivirus sistema. Od URLs explit code  u web aplikacijama pa do blokiranja zbog neočekivanih promena u sistemu.

Rezultat je manje zaraženih računara  I bolja zaštita  od napada na podatke.

Osiguravanje sigurnog pristupa internet za korisnike, osiguravanje da palikacije rade na serverima I radnim stanicma, a svi vaši mobilni I pad uredjaji, I laptopovi će biti zaštićeni I sa njima se može lako upravljati sa Admin konzole, gde imati dobar pregled potencijalnih opasnosti I da li imati najnoviju zaštitu I da li ste izloženi riziku.

anti SPAM

Održavajte vaš inbox čistim od spama

Naš cloud servis koristi većinu tehnika za osiguravanje da vaš inbox bude čist od spama filtriranjem prostora, nadgledanjem I skeniranjem sadržaja. URL filtriranje, kontrola I drugo. Blokiraće 98% spama SMTP transakcija pre nego što preuzme nekoliko resursa za maksimalnu efikasnost.

Blokira creeped locker, malware, phishing I neželjene sadržaje.

Naš vodeći anti-spam filter koji je uvek siguran u data centru u švedskoj štiti korisnike od najnovijih identifikovanih pretnji nadgledanjem sumnjivog ponašanja, attachemnta Ili URL. Takodje možete blokirati neželjene sadržaje korišćenjem MIME tipa I ekstenzionog filtera.  Koristitmo dvostruki filter sistem koji konstantno apdejtujemo u realnom vremenu kako bismo detektovali najnovije pretnje.

Pojednostavljeno upravljanje e-mailom

Redukujte vaš rad sa pojednostavljenim alatom za upravljanje I portalom za održavanje za objekte smeštene u karantinu. Pojednostavite vašu konfiguraciju korišćenjem aktivnog direktorijuma a e-mail direktorijum će automatski sinhronizovati korisnika I grupe.ili iskoristite prednosti za preko 50 integrisanih izveštaja  sa automatskim rokovnikom kako bi vaši poslodavci bili obavešteni.