U GNS, pomažemo Vam da instalirate sve što vam je potrebno za vaše IT projekte, velike i male. Naši konsultanti imaju sertifikacije za veliki broj softverskih i hardverskih proizvoda, medju kojima su i Microsoft Gold Certified partner and Veeam Gold provider.. Naši konsultanti takodje imaju niz godina iskustva u razvoju i implementaciji projekata vezanih za IT sektor. U GNS takodje imamo široko znanje i iskustvo o mnogim najbitnijim rešenjima koja se primenjuju u današnjem poslovanju.

 

Instalacija klijenata I nadogradnja

Možemo Vam pomoći sa jednostavnim instalacijama od operativnih sistema klijenata za individualne računare pa do kompleksnih instalacija koje su sastavljene od nekoliko hiljada klijenata I imamo iskustvo u radu sa višestrukim operativnim sistemima. Takodje Vam možemo asistirati sa nadogradnjom sistema od Windows XP, Windows 7 I Windows 8 I Windows 10. Potvrdjujemo da je nadogradnja moguća I dajemo primer koncepta(POC) kako bismo postigli 100% zadovoljstvo kod korisnika. Takodje vam pomažemo u verifikaciji da trenutna radna stanica može koristiti odgovarajuće hardvere, kao na primer štampače, kako bismo osigurali da mogu funkcionisati sa novim operativnim sistemima.

Instalacija servera I nadogradnja

Što se tiče servera, pomoćićemo vam sa novim instalacijama OS servera kao kod Windows servera 2016 I nadogradnjom prethodnih OS servera. Instalacije I konfiguracije van aktivnih direktorijuma, DNS, DHCP, grupni ciljevi kompanije(GPO), server za štampanje kao na primer klastering. Pomažemo vam čak I kod nadogradnje prethodnih OS servera kao kod Windows servera 2003, Windows servera 2008 I Windows servera 2012 pa do Windows servera 2016. Osiguravamo I verifikujemo da li je nadogradnja moguća na vašim trenutnim hardverima.

 

Instaliranje aplikacije

 

Gns ima veliko iskustvo sa aplikacijama kao što su Exchange Server, SQL Server, IIS Server, SharePoint Server, CRM Server, System Center Suite Configuration Manager (SCCM), Operations Manager (SCOM), Virtual Machine Manager (VMM), data Protection Manager (DPM), Navision (NAV), Axapta (AX) and Hyper-V.

Da li je potrebno da obavite nadogradnju za noviju verziju softvera? Teks nadogradnja  od Exchange 2003, 2007-2016. Od Share Point 2007, 2010-2016? Radimo svakodnevno sa nadogradnjom I pružamo vam pomoć pri obavljanju nadogradnje.

U GNS-u takodje imamo opširno znanje o sledećim softverima CommvaultSimpana, Veeam Backup and Replication, Symantec, Citrix, VMWare, Sophos, GFI, PRTG etc.

Privatni cloud, javni, cloud ili hibridni

Mnogim kompanijama je dato da imaju svoju virtualnu infrastrukturu. U GNS pomažemo u svemu od odabira hardvera pa do klastrerovanja u vašoj virtuelnoj infrastrukturi, bez obzira na to da li se radi o privatnom cloudu, javnom ili hibridnom.

 

 

 

Hardver

Pomoći ćemo vam u instaliranju I konfiguraciji hardvera, servera, prekidača, štampača, fajervola, mrežnog skladištenja (SAN), rutera, SSL VPN. Neki od dobavljača sa kojima radimo u GNS su HP, Cisco, Check Point, Dell, SonicWall, Juniper, Sophos, WatchGuard, Fortinet, Palo Alto Networks I  F5.