Pomažemo vam naglašavajući stranu koja je u potpunosti odgovorna za odziv u svim uređajima. Od mobilnih uređaja adaptiranih vertikalnom I horizontalnom pristupu pa do računara. Omogućava korisniku da dobije stranicu koja se automatski prilagođava tipu korisnika sa uvek istim sadržajem.

 

Dizajn

Zajedno sa vama razvijamo dizajn koji odgovara vašoj kompaniji I vašem poslovanju. Takođe vam možemo pomoći u dizajnu vašeg loga ili kompletnog grafičkog portfolija.

 

SEO

Ne  postoje prečice u pronalaženju optimizacije pretraživača (SEO), ali možete pratiti smernice koje vam pruža pretraživač. Mnoge kompanije prave grešku pri kupovini usluga od provajdera koji koristi tehnologiju koja se ubrzano širi. Već tada počinjete da gubite poziciju I vremenom vas prebaci na razne pretraživače. Koristimo uvek najnovije tehnologije kako bismo imali dobru poziciju sa trenutnim sadržajem.

 

CMS

Imamo eksperte za većinu sadržaja upravljačkih sistema (CMS) kao sto su WordPress, Drupal, Jomla, Sitecore I EPiServer. Takođe smo razvili sopstveni Umbrco hosting pomoću kojeg dostavljamo rešenja I gde u potpunosti možete promeniti sadržaj na vašim iPhone I android aplikacijama na vašem web sajtu na istom interfejsu. Možete birati da li želite da to bude za web stranicu ili iPhone I android aplikacije. Vodimo računa o svim nadogradnjama I instalacijama, što znači da nećete morati da brinete o tome da li će vaša Umbraco instalacija imati najnovije instalacije.

 

 

Pouzdana operativnost

Vaš WordPress ili Jomla su bili hakovani? Veliki broj slučajeva narušavanja bezbednosti se dešava zbog verzije CMS instaliranog sistema koji ima bezbednosne rupe, a mnoge kompanije nemaju dovoljno stručno osoblje da instaliraju sigurnosne apdejtove. Mi ćemo voditi računa o ovim nadogradnjama umesto vas.