Naša oprema ima veoma jaku zaštitu od inter alia, uljeza, požara I pada električne energije u kontrolisanoj sredini. Naši serveri su pod punom zaštitom 24/7, što podrazumeva sigurnosne barijere, nadgledanje od strane osoblja, CCTV video nadzor I sigurnosni alarm. U slučaju požara sistem za ranu detekciju dima (VESDA) će ugušiti bilo kakav požar bez oštećenja opreme.


Što se tiče energije, naši serveri imaju stalčno snabdevanje energijom visokog kapaciteta bez ometanja I prekidanja(UPS) I dizel generatore kao rezervu.

U slučaju požara je sistem za detekciju dima u ranoj fazi ( VESDA ) instaliran . Sistem je povezan na gas na bazi , ekološki za gašenje požara odmah ugasiti vatru bilo bez oštećenja našu opremu .

Što se tiče energije , naš server parkirati stabilno i pouzdano snabdevanje energijom sa velikog kapaciteta , neprekidno napajanje ( UPS) i dizel agregata kao pojačanje .

Da bi se obezbedila maksimalne performanse drži svi podaci podova konstantnu temperaturu od 21 ± 2 stepena i relativna vlažnost se održava na 50 ± 10 procenata . Oba su kontinuirano prati sistem upravljanja zgrade .

Imamo suvišne Internet veze , hlađenje , UPS , struju i dizel agregata .